niedziela, 12 stycznia 2014

Paccheri faszerowane mięsem w sosie pomidorowym /// Paccheri with meat in a tomato sauce




Paccheri faszerowane mięsem w sosie pomidorowym

składniki:

- opakowanie Paccheri

- pieczarki
- odrobina mascarpone
- parmezan (na wierzch)
- mięso z kurczaka zmielone (najlepiej zmielić je samemu w domu)


Przygotować sos pomidorowy z tego przepisu.
Mięso z kurczaka zmielić w malakserze. Faszerować paccheri mięsem. Układać w naczyniu żaroodpornym. Posmarować odrobiną mascaropne.
Wszystko zalać sosem pomidorowym.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem w 200 stopniach 20 minut.
Po tym czasie posypać utartym parmezanem. Zapiekać jeszcze ok 10-15 minut.

Życzę Wam smacznego!




Paccheri with meat in a tomato sauce





ingredients:

- pack of paccheri
- spanish tomato sauce
- mushrooms
- a bit of mascarpone
- parmesan (on top)
- ground chicken meat (preferably grind yourself at home)


Prepare the tomato sauce from this recipe.
Chicken meat shall be grinded or buy good quality mince meat. Stuff paccheri with meat. 
Arrange in an ovenproof dish. Spread a bit of mascaropne on top and put slices of champinions on top.
Pour over tomato sauce.
Bake in the oven, covered, at 200 degrees for 20 minutes.

After this time, sprinkle with grated Parmesan cheese. Bake for about 10-15 minutes more.


Bon apetit!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz