wtorek, 12 sierpnia 2014

Pieczony łosoś ze słonecznikową salsą

Szybko Tanio Smacznie - Łosoś ze słonecznikową salsą

Do przygotowania potrzebujemy:

- kawałek łososia
- koperek
- salsę słonecznikową


Rozgrzać piekarnik do 180 stopni. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia.
Położyć rybę (u mnie było to ok 1 kg). Piec w temperaturze 150 (lub 100) stopni ponad godzinę. 
Całość polać salsą.

Szybko Tanio Smacznie - Łosoś ze słonecznikową salsą

Szybko Tanio Smacznie - Łosoś ze słonecznikową salsą




Lato w pełni!

1 komentarz:

  1. Piękna prezentacja, wspaniałe połączenie łososia z salsą słonecznikową. Z chęcią bym zjadła. :)

    OdpowiedzUsuń